TOKİ Fırat İlkokulu

Telefon : 0424 247 00 46
WEB https://elazigtokifiratilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Çayda Çıra Mahallesi. Adnan Kahveci Bulvarı No111 Elazığ
VİZYON : Okulunda öğrenme; temel ihtiyaç kabul edilmeli, Okulda; her veli, öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilmeli, Okulda; hem öğrenenler, hem de öğretenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inanmalı, Okulda çalışanlar, gerekeni yaparken kendinden emin olmalıdır. Okulda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışmalıdır.
MİSYON : Bütün öğrencilerin öğrenimlerini sağlamak, onların bilgili, becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişim gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmak için vardır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İKİLİ
Saatler : 07:00-12:40 ORTAOKUL 12:50-17:40 İLKOKUL
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Çayda Çıra Mahallesi. Adnan Kahveci Bulvarı No:111 Elazığ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Üniversite içinden gelen yol kullanıldığında 6 km. Keban yolu kullanıldığında 8 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :